Nimeto Utrecht - Samenwerken

Als vakschool staan wij midden in de samenleving en onderhouden wij intensieve contacten met de branches waar wij voor opleiden. Onze relaties zijn voor ons van essentieel belang. Wij werken graag samen!

Decanen en docenten

Voorlichting
Met decanen en docenten creatieve, technische en economische vakken in het voortgezet onderwijs onderhouden wij intensieve contacten. Dit zijn belangrijke contacten om nieuwe studenten zo goed mogelijk te informeren en te helpen bij hun zoektocht naar een creatieve opleiding. Wij verzorgen daarom jaarlijks voorlichtingen voor leerlingen in het voorlaatste en laatste jaar van het vmbo, mavo en havo. Informatie aanvragen kan via comvoor@nimeto.nl.

Samenwerking scholen
Wij werken nauw samen met de scholen in de regio en de gemeente. Het doel van deze samenwerking is om de krachten te bundelen bij het begeleiden van jongeren op hun unieke pad naar kansrijke deelname aan de samenleving. Informatie over hoe wij dit doen vind je op schoolwerkt.

Stagebedrijven en relaties

Download Stagegids 2017-2018

Wij zijn trots op de samenwerking die wij hebben met onze stagebedrijven en relaties. Samen creëren we voor onze studenten actueel onderwijs en goede stageplaatsen bij erkende leerbedrijven. Het belang van onze samenwerking is om van en met elkaar te leren. Zo kunnen wij onze studenten opleiden tot toekomstige vakmensen die hun weg weten te vinden in de branche waar wij voor opleiden. 

Bedrijvendag
Jaarlijks organiseren wij relatiedagen en symposia over uiteenlopende thema's. Wij nodigen inspirerende sprekers en talentvolle oud-studenten uit en tonen met trots het professionele eindwerk van onze studenten.  

Aanmelden Stageplaats
Voor het aanmelden van een stageplaats of het inzetten van een stagiair kunt u contact opnemen met ons stagebureau op tel. +31(0)30-2714624 of via e-mail nimeto@nimeto.nl. De stagegids voor schooljaar 2017/2018 kunt u hier downloaden.

SBB
Als vakschool zijn wij verbonden aan Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). SBB is door de overheid verantwoordelijk gesteld erkende beroepsopleidingen te ondersteunen, leerbedrijven te begeleiden en te erkennen. Beroepsonderwijs en bedrijfsleven werken samen in SBB om studenten een praktijkopleiding te bieden bij een erkend leerbedrijf. Op stagemarkt.nl kun je zoeken naar een geschikt stage-bedrijf bij jou in de buurt. Meer informatie over SBB vind je hier. 

 

 

Hogescholen en Kunstacademies

Jaarlijks meldt circa 30% van onze gediplomeerden zich aan bij een hbo-vervolgopleiding. Om onze derde en vierdejaars studenten te helpen bij het kiezen van een vervolgopleiding nodigen wij hogescholen en kunstacademies uit om zich te komen presenteren tijdens een klassikale voorlichting en een informatiemarkt. Studenten zijn verplicht zich te oriënteren en bezoeken vaak samen met hun ouders deze voorlichtingen. Informatie aanvragen kan via comvoor@nimeto.nl.

 

 

Projecten

Het projectbureau van Nimeto Utrecht komt graag in contact met bedrijven en non-profitorganisaties die projecten door onze studenten willen laten uitvoeren. Door te werken aan realistische, op locatie gerealiseerde, projecten ontwikkelen studenten specifieke vaardigheden, kennis en competenties. 

Heeft u een interessante opdracht of wilt u meer weten over de mogelijkheden en voorwaarden? Stuur dan een e-mail naar project.bureau@nimeto.nl. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op om te bespreken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. 

 

 

Verhuur

Wij verhuren ons gebouw met moderne ruimtes voor meerdere (zakelijke) doeleinden. Het gebouw is centraal gelegen in een rustige en goed bereikbare wijk van Utrecht. De verschillende lokalen en ruimtes zijn op doordeweekse avonden en op zaterdag beschikbaar voor verhuur. Informatie over de voorwaarden vind je hier.

Voor vragen of een offerte kun je contact opnemen met de facilitaire dienst 
tel. +31(0)30-2714624 of +31(0)6-22994513 of mail naar nimeto@nimeto.nl o.v.v. verhuur.