Join de community Anno Nimeto

 

Je hebt een mooie basis gelegd bij Nimeto, een basis om verder uit te bouwen en door te ontwikkelen. Sommige studenten gaan verder studeren en anderen nemen een tussenjaar of gaan aan de slag met een baan of eigen onderneming. Maar voor iedereen geldt: Never stop learning, because live never stops teaching*. En daarom blijven wij graag in contact met oud studenten.

In onze Anno Nimeto community bieden we oud studenten:

- Een netwerk van vakgenoten waarbij je samenwerkt en van elkaar leert 
- Een uitgebreid e-learning programma om je kennisuit te breiden en up to date te houden
- Het laatste nieuws en ontwikkelingen in jouw branche
- Een actuele activiteitenkalender
- Verschillende kortingen en voordelen
- Een database van (oud) studenten en (oud) docenten
- De optie om te onderzoeken, oproepen te doen en jezelf te promoten
- Leuke vacatures en opdrachten
- Workshops, lezingen, netwerkborrels en nog veel meer.

Kosten
Deelnemen aan de online community kost jou als oud student niets. Wel kan het zijn dat er bepaalde cursussen of workshops zijn waar je voor betaalt, maar dan betaal je altijd een sterk gereduceerd tarief.

Ja, ik wil deelnemen aan Anno Nimeto
Wat moet je daarvoor doen? Klik op de button om naar de community te gaan en klik daar op de button deelnemen bij Anno Nimeto. De rest wijst vanzelf.

*citaat Michael Josephson

En we leren ook van jou

Door met oud studenten in contact te blijven, weten we waar jullie tegenaan lopen in het bedrijfsleven. Met die kennis kunnen we onze huidige studenten daar al op proberen voor te bereiden. En wie weet ben jij zelfs wel de volgende stagebegeleider of gastdocent waarmee we samenwerken.

Over Anno Nimeto

Oud-studentenvereniging OLNS
Op de website van OLNS, de vereniging van gediplomeerd oud-leerlingen van de Nationale Schildersschool Utrecht, vind je informatie over de vereniging. OLNS organiseert met enige regelmaat cursussen oude schilderstechnieken en informeert over de activiteiten (lezingen) bij het Nimeto Schildersmuseum.