Alumnivereniging Anno Nimeto

Onze oud-studenten zijn een belangrijke schakel tussen onze school en de beroepspraktijk. Dankzij hen kunnen we de aansluiting tussen de theorie en de beroepspraktijk nóg beter maken. Nimeto blijft graag in contact met oud-studenten en docenten en is daarom bezig met de oprichting van een alumnivereniging: Anno Nimeto.

Studenten van Nimeto werken na hun studie in zeer uiteenlopende branches. Met onze Nimeto alumni-groep willen wij een zo groot mogelijk netwerk creëren zodat studenten en docenten elkaar ook onderling makkelijk kunnen blijven vinden. Nimeto is van plan om op korte termijn activiteiten voor alumni te organiseren. Ben je geïnteresseerd in de activiteiten of wil je meedenken? We horen het graag. Ons e-mailadres is alumni@nimeto.nl

Reünie op 18 mei!

Dit jaar bestaan de creatieve opleidingen van Nimeto 50 jaar. Een mooie reden voor een feestje! Schrijf daarom 18 mei vast in je agenda en meld je snel aan. Want die dag organiseren we een reünie voor álle oud-studenten en oud-medewerkers van Nimeto! Nu al zin om te komen? Aanmelden doe je hier.

De laatste informatie vind je via de LinkedIn Alumni groep en onze andere social media kanalen. Nu al zin in de reünie? Meld je als oud-student aan bij onze LinkedIn Alumni groep en blijf op de hoogte van alle activiteiten. Heb je vragen over het jubileumjaar of de reünie? Mail dan naar alumni@nimeto.nl

Hoe gaat het nu met jou?

We blijven graag met onze oud-studenten in contact. Samen kunnen we de kwaliteit van ons onderwijs en de kennis van onze studenten blijven ontwikkelen en vormen we een platform en netwerk tussen de beroepspraktijk en onze relaties.

Natuurlijk vinden we het heel leuk om te horen wat jij na Nimeto Utrecht bent gaan doen. Meld je aan op onze Alumnigroep op LinkedIn. Zo kunnen we onze ervaringen en vakkennis met elkaar delen en zijn we een inspiratiebron voor onze toekomstige collega's in de branche. 

Over Anno Nimeto

In samenwerking met de oud-leerlingen vereniging van OLNS wordt een alumnivereniging opgezet voor alle oud-studenten van alle Nimeto opleidingen. Oud-studenten worden na hun afstuderen aan Nimeto automatisch en gratis lid voor de eerste twee jaar na hun afstuderen. Daarna kun je zelf besluiten of je lid wilt blijven. Vind je het leuk om mee te denken of lid te worden van Anno Nimeto? Meld je dan aan via ons e-mailadres alumni@nimeto.nl

De alumnivereniging van Nimeto zal naast het bestuur waarschijnlijk gaan bestaan uit verschillende kringen van leden. Binnen een kring kunnen leden elkaar vinden vanuit hun opleiding, branche en levensfase. Nimeto levert hiervoor facilitaire- en organisatorische ondersteuning, databeheer en een lid van het bestuur van de vereniging.  

Oud-studentenvereniging OLNS
Op de website van OLNS, de vereniging van gediplomeerde oud-leerlingen van de Nationale Schildersschool Utrecht, vind je informatie over de vereniging. OLNS organiseert met enige regelmaat cursussen oude schilderstechnieken en informeert over de activiteiten (lezingen) bij het Nimeto Schildersmuseum.