Goud voor Nimeto op Worldskills 2015!

16-08-2015

Fantastisch! Nadine Klingen, studente van onze vakschool heeft voor team Nederland tijdens de 43e editie van Worldskills 2015 in São Paulo, Brazilië een gouden medaille gewonnen op het onderdeel Visual Merchandising / Etaleren.

Naast de gouden medaille en het behalen van de titel excellent vakmanschap, het verkrijgen van meer punten dan de norm, heeft Nadine ook de titel Best of Nation binnengesleept. Dat betekent dat zij ook nog eens het hoogst aantal punten van team Nederland heeft behaald. Een zeer goede prestatie!

Nadine is goed voorbereid gestart aan de Worldskills 2015. Nadine: "Super, ik ben hartstikke blij! Ik heb hier heel hard voor getraind de afgelopen maanden. Zelfs nog in het vliegtuig naar São Paulo heb ik alles in detail doorgenomen als laatste voorbereiding. Dat heeft zich dubbel en dwars uitbetaald!" De ruime ervaring die Erika Scharff heeft opgedaan in het begeleiden van excellente studenten vooraf en tijdens Euro- en Worldskills werpt inmiddels vruchten af: vorig jaar 2014 won Nadine goud op Euroskills en daarvoor won team Nederland in 2013: goud, 2012: en in 2011: zilver op het onderdeel Visual Merchandising / Etaleren onder haar begeleiding.

Deelname aan de Worldskills is voor Nadine Klingen een onvergetelijke ervaring geweest. Nimeto Utrecht is trots op de prestatie van Nadine en de rest van team Nederland en wenst allen veel succes met het begin van hun carrière.