Goud voor Nimeto Utrecht voor Beste Etalage

05-10-2014

Het is wéér gelukt! Voor de derde keer op rij winnen studenten van Nimeto Utrecht goud in het vak etaleren. Dit keer tijdens Euroskills 2014 in Lille. Nadine Klingen en Britt Wijnen scoorden de afgelopen drie dagen het hoogst haalbare aantal punten in de discipline window dressing. Zij mogen zich vanaf nu beste vakvrouw etaleren van Europa noemen. 

Onder de bezielende leiding van kampioenencoach Erika Scharff werkten Nadine en Britt de afgelopen dagen voor het oog van tienduizenden bezoekers in opperste concentratie aan hun etalage. Uit verschillende thema's kozen zij het thema 'Studenten in Lille. Coach en docente Erika Scharff was ook de voorgaande edities als expert de drijvende kracht achter de winnende studenten. Zo behaalde Nimeto Utrecht uitmuntende successen tijdens Euroskills en Worldskills. In 2013 won studente Simone de Meijere een gouden medaille tijdens het Wk in Leipzig, en in 2012 samen met Leonie Meerkerk twee gouden medailles tijdens het EK in Spa. Al eerder in 2011 behaalde studente Philine van den Hul een zilveren medaille tijdens Wordskills in Londen.

Team Nederland sleepte door de medaille-regen ook de titel Best of Nations in de wacht. Volg onze kampioenen via Euroskills, Twitter en Facebook. Een foto-impressie van de winnaars en hun winnende etalage volgt hier zo spoedig mogelijk.

Media

Lees hier het persbericht. 

Lees hier het artikel in AD Utrecht Oost.

Lees hier het artikel in Metro.

Bekijk hier het filmpje van de prijsuitreiking.

Bekijk hier de fotoreportage van onze huisfotograaf Rob Baar