Eerstejaars studenten verzorgen kleurrijke decoratie voor WinterparadIJS Amersfoort

27-11-2017
Afgelopen vrijdag is de schaatsbaan aan het Eemplein in Amersfoort weer geopend en onze eerstejaars studenten Styling, Interieur en Vormgeving hebben tijdens hun allereerste projectweek de prachtige kroonluchters gemaakt die nu boven de schaatsbaan hangen. Net 6 weken op school en dan tijdens je projectweek deze kroonluchters, huisjes, ijspegels en lantaarns maken. 
 
De kroonluchters zijn gemaakt van allerlei (rest)materialen en er is gekozen voor mooie rood, blauw en groentinten die extra kleur aan het WinterparadIJS Amersfoort geven.
De projectweek is een vast onderdeel binnen het modulair onderwijs. Gedurende twee weken werken studenten aan een opdracht waarbij ze steeds de opgedane - theoretische en praktische - kennis in de praktijk brengen. De studenten zijn onder leiding van hun docenten Pietie Visser en Paula Weenk zelf aan de slag gegaan met het maken van de kransen van takken, hebben ze daarna bekleed met dennentakken en zeer kleurrijk versierd met bloemen en linten gemaakt van materialen die het vocht en de koude temperaturen van de ijsbaan kunnen weerstaan. Het WinterparadIJS is nog geopend tot en met 7 januari. 
 
Het snelste nieuws van Amersfoort maakte er een mooie timelapse van en eerlijk is eerlijk, het zijn echt pronkstukken geworden!
Meer info over de openingstijden vind je op www.winterparadijs-amersfoort.nl