Marga's Stoffenshop de mooiste etalage in etaleerwedstrijd #ASW030

12-11-2018

Dertien etalages op de Amsterdamse Straatweg zijn de afgelopen twee weken professioneel gestyled door studenten van de opleiding Styling Interieur en Vormgeving van Nimeto Utrecht. De restyling vond plaats in samenwerking met de ondernemers van de ondernemersvereniging #ASW030. Aanleiding en thema is het 50-jarig bestaan van de creatieve opleidingen van Nimeto. De winnaar van de etaleerwedstrijd is vandaag bekendgemaakt: Marga's Stoffenshop heeft de allermooiste etalage. Winnend ontwerp is gemaakt door studenten Eva Mulder en Muriel Zaaijer.  Eervolle vermeldingen waren er voor het ontwerp van de etalages van Davy's Eroshop en Van Rumpt IJzerwarenvakhandel.

De etaleerwedstrijd stond in het teken van 50 jaar creatieve Nimeto Opleidingen in Utrecht. De studenten van de opleiding Styling Interieur en Vormgeving hebben in kleine groepjes een ontwerp gemaakt én gepresenteerd aan de aan hen gekoppelde ondernemer. Daarna is het ontwerp ook echt op locatie in de etalage van de ondernemer gemaakt. De samenwerking met de ondernemers van de ondernemersvereniging #ASW030 geeft de studenten belangrijke praktijkervaring en zorgt tegelijk voor mooie etalages voor de ondernemers.


Vandaag zijn de winnaars van de etaleerwedstrijd bekend gemaakt. Het team dat de etalage van Marga's Stoffenshop een metamorfose gaf heeft gewonnen. De etalage Marga's Stoffenshop en de andere 12 deelnemende ondernemers zijn ook de komende weken nog te bewonderen en te herkennen aan een speciale raamsticker. Dit zijn:

Albert Heijn,  Amsterdamse Straatweg 56
Brothers Barbershop, Amsterdamse Straatweg 177
Cyberwash, Amsterdamse Straatweg 237
Dananda Yogastudio , Amsterdamse Straatweg 404
Davy's Eroshop, Amsterdamse Straatweg 197
D&P Perfumum, Amsterdamse Straatweg 184
FD Printing Center, Amsterdamse Straatweg 72
HipRaven, Amsterdamse Straatweg 212
Hypo Insure, Amsterdamse Straatweg 277
Rigakis Griekse Specialiteiten, Amsterdamse Straatweg 88
Snel Fietsen, Amsterdamse Straatweg 414
Van Rumpt IJzerwarenvakhandel, Amsterdamse Straatweg 353
 
De creatieve vakopleidingen van Nimeto bestaan dit schooljaar 50 jaar. Constante factor in die 50 jaar; er wordt waar mogelijk aan echte opdrachten uit de praktijk gewerkt. Voor studenten vaak een van de hoogtepunten van het studiejaar, voor (non-profit) bedrijven een mooie kans om die ene klus door vakmensen in opleiding te laten klaren.