Vakjury beoordeelt magazines eerstejaars studenten Media en Communicatie

13-04-2018

Een magazine maken, is 1 ding. Als hoofdredacteur het complete magazine voorzien van content (dus beeld en tekst) is een pittige opdracht. En wanneer je zelf dan ook nog het onderwerp van het magazine bent, heb je een behoorlijke uitdaging te pakken.

Vandaag presenteerden onze eerstejaars studenten hun magazines voor een heuse vakjury. Adjunct hoofdredacteur Petra Vethman van JAN magazine en Sanne Dijkgraaf en Annette van Herk, beide van LEVEN! magazine vormden gedrieën de jury. 'Wat een waanzinnig werk weer van de eerstejaars studenten. Een eer om de tijdschriften te mogen beoordelen', aldus de dames van LEVEN!

De onderwerpen hadden allemaal betrekking op de studenten zelf. Het zijn dan ook, stuk voor stuk, echt heel persoonlijke magazines geworden. De vakjury haalde de volgende studenten naar voren: Robin Boerhout (1), Maren Stam (2) en Anne van der Last (3). 

De publieksprijzen waren voor: Griffin Duinkerken (1), Imke van Doorn (2) en Marije Janssen en Phillipine Stronck (gedeelde 3e prijs).