Direct naar content
Aanmelden

Vastgoedadviseur & Projectmanager

Niveau 4 | 4 jaar | BOL

Jij bent...

• Een creatieve denker
• Innovatief
• Een tot-in-de-puntjes-regelaar

Over de opleiding

Wil jij alles leren over bouw, onderhoud en beheer van gebouwen? Dan is de opleiding Vastgoedadviseur en Projectmanager bij Nimeto echt iets voor jou! Leer creatief en constructief denken en bouw een mooie toekomst. Nimeto is één van de weinige plekken waar je deze opleiding op MBO-niveau kunt doen. Je kunt hierna ook doorstromen naar de HBO-opleiding Vastgoed en Makelaardij.


Toelatingseisen

Om je te kunnen aanmelden voor Vastgoedadviseur en Projectmanager heb je één van de volgende diploma’s nodig:

• vmbo: diploma theoretische, gemengde of kaderberoepsgerichte leerweg
• havo: minimaal een overgangsbewijs van 3 naar 4 havo
• mbo: diploma niveau 2 of 3

Twijfel je nog?

    Geen aankomende activiteiten

Wat vinden andere studenten?

“De opleiding heeft me geleerd creatief en constructief te denken”


- Hennette Evers
Student Vastgoedadviseur en Projectmanager

Orientatieworkshops

Heb je interesse voor een Nimeto-opleiding en wil je proeven hoe het is om student bij Nimeto te zijn?

Opbouw van de opleiding

Bij de opleiding Vastgoedadviseur en Projectmanager start je met een brede oriëntatie. Je krijgt afwisselende lessen over actuele thema’s binnen het beroep. Na zo’n les ga je aan de slag met wat je hebt geleerd. Je werkt (onder toezicht) aan projecten: echte opdrachten uit de beroepspraktijk. Denk bijvoorbeeld aan het maken van een verkoop- of onderhoudsplan of een calculatie. Daarbij leer je op basis van challenges: dit wordt ook wel de EduScrum-methode genoemd. Zo ervaar je zelf waarom je bepaalde kennis en vaardigheden leert en welke eisen de beroepspraktijk stelt. Jij bepaalt hoe je een project aanpakt en hoe je jouw aanpak verantwoordt en onderbouwt. Zo ontwikkel je een goede beroepshouding.


Tijdens de opleiding ontdek je jouw talent voor een specifieke richting binnen het vastgoed. Je kunt de technische, economische, commerciële of financiële kant op. De lessen en projecten die je kiest, kun je steeds meer afstemmen op jouw voorkeur. Dat noemen we Studentgericht Leren


Stage


Je wilt natuurlijk snel aan de slag met de kennis die je krijgt tijdens deze studie. Daarvoor krijg je tijdens deze opleiding kansen genoeg: je loopt stage in de verschillende fases van de opleiding.

Meld je aan

Denk jij dat Vastgoedadviseur en Projectmanager de opleiding voor jou is? Meld je dan nu aan!

Praktische informatie

Aanmelden


Vóór 1 april heb je de meeste kans dat er nog voldoende plek is. Je wordt niet automatisch geplaatst na je aanmelding. Als we de aanmelding en jouw digitaal doorstroomdossier hebben ontvangen, nodigen we je uit voor een intake. 


Intake


Tijdens de intake kijken we naar je motivatie en enthousiasme om te starten met de opleiding. Zo zorgen we er samen voor dat jij de beste keuze maakt. We toetsen we ook je basiskennis taal en rekenen. Na de intake ontvang je een studiekeuzeadvies of een uitnodiging voor een verlengde intake.


Laptop


Tijdens de opleiding Vastgoedadviseur en Projectmanager werk je op je eigen laptop. Die gebruik je bij de lessen en projecten, maar ook bij talen en rekenen. Je gebruikt daarbij vaak bouw-specifieke software. Wij adviseren je een laptop met Windows te gebruiken, dat wordt het meest gebruikt in de beroepspraktijk. Heb je nog geen eigen laptop? Als student bij Nimeto krijg je korting bij onze leverancier.