Stijlvolle etalages in winkelgebied Puur Oost in Utrecht

07-11-2017

Nimeto krijgt vaak verzoeken vanuit het bedrijfsleven om een samenwerking te starten met studenten van onze opleidingen. De andere kijk van onze jonge studenten werpt vaak een nieuw licht op bestaande situaties en kunnen voor verrassende ontwerpen zorgen.

Zo hebben de studenten tweedejaars van de opleidingen Styling & Presentatie en Signmaker onlangs samengewerkt aan een project voor winkeliersvereniging Puur Oost in Utrecht. De straten in dit gebied liggen vlakbij het Rietveld Schröderhuis en de wens van de vereniging was dan ook om een straatbeeld te creëren in het kader van 100 jaar De Stijl.

De studenten hebben zelf een decor ontworpen n.a.v. een kunstwerk gemaakt door een van de kunstenaars van kunststroming De Stijl. Na een feedbackronde van de diverse winkeliers zijn de studenten gezamenlijk aan de slag gegaan en hebben zij de basis voor een nieuwe etalage of signing verzorgd. En dat levert een mooi en vooral kleurrijk geheel op!

Projectonderwijs

Heeft u ook interesse in een samenwerking met Nimeto? We kijken graag samen naar de mogelijkheden om een opdracht op te nemen in het projectonderwijs. U kunt contact met ons opnemen via project.bureau@nimeto.nl