SCEEP winnaar Student Company mbo 2018

12-06-2018

Tijdens een spannende finale wedstrijd in het Utrechtse Beatrixtheater is team SCEEP (opleiding Projectmanager Vastgoed Onderhoud) gisteren uitgeroepen tot Student Company mbo van 2018. Begeleidend docent Richard Miltenburg was door zijn studenten genomineerd als docent van het jaar en werd ook als winnaar uitgeroepen.

Innovatie award
SCEEP krijgt ook nog eens de innovatie award van JIM/Jaarbeurs Innovation Move overhandigd. De jury geeft hen extra punten vanwege het innovatieve en creatieve concept dat zij met hun escape box aanbieden. Alles is door het team zelf bedacht en gemaakt. De spellen, het ontwerp, de productie, alles. Deze prijs bestaat uit een maand lang gebruik maken van het advies van jonge ondernemers die gevestigd zijn in de Jaarbeurs.

Schoolbrede samenwerking
Deze overwinning is schoolbreed. De teamleden Nabodhi, Joey, Menno, Esmé en Bente zochten de samenwerking met studenten en docenten van andere opleidingen binnen Nimeto. Zo werd er bij Media en Communicatie aangeklopt voor tips voor het opnemen van hun pitch. Signmaking werd benaderd voor het maken van de signing op de vloer bij hun stand. Styling, Interieur en Vormgeving bood hun expertise aan om te helpen bij een mooie presentatie van de stand. 

Door deze brede en vooral enthousiaste samenwerking is SCEEP erin geslaagd om deze fantastische prijs te winnen. 

Huldiging
Het winnen van maar liefst 3 prijzen wordt op vrijdag 22 juni om 12:00 uur gevierd met een huldiging op school. Locatie: Labora Nimeto, Smijerslaan 2, Utrecht

Over Jong Ondernemen
Jong Ondernemen is een stichting die vol enthousiasme en deskundigheid scholen al meer dan 25 jaar voorziet van praktische ondernemerschapsprogramma’s. De Student Company is een van die programma’s.