Samenwerkingsverband ‘Excellent Vastgoedonderhoud’ presenteert zich tijdens Ondernemersdag 2016

03-11-2016

Op maandag 7 november as. vindt de Ondernemersdag 2016 plaats in het theater Orpheus te Apeldoorn. Tijdens deze Ondernemersdag presenteert OnderhoudNL haar nieuwe beleidsplan voor de komende drie jaar. Ook het samenwerkingsverband ‘Excellent Vastgoedonderhoud’ komt hierbij aan bod. De aansturing van het samenwerkingsverband is in handen van Nimeto Utrecht. Het project is afgelopen juni officieel van start gegaan.

Het samenwerkingsverband pakt de knelpunten in de opleiding voor de vastgoedonderhoudssector aan. Het samenwerkingsverband wil binnen vier jaar de eerste studenten opleiden met een passend profiel wat aansluit bij de ontwikkelingen en de arbeidsmarkt. Ze hebben hierbij vier speerpunten geformuleerd:

  1. Het vernieuwen van de opleiding Projectmanager Vastgoedonderhoud
  2. Het vernieuwen en versterken van de leeromgeving tot een excellente leeromgeving.
  3. Het ontwikkelen van een netwerk van excellent menselijk kapitaal
  4. Het verhogen van de instroom voor de opleiding Projectmanager Vastgoedonderhoud.

De sleutelpartners van het samenwerkingsverband zijn OnderhoudNL, VMRG, Van Rooij Vastgoedonderhoud, Woningcorporatie Portaal, Admikeur, Gilde Software, Centrum voor Excellent Leiderschap, Kloet Onderhoud, Woningcorporatie GroenWest, Bouwgroep Moonen, Geluk Groep, Weijman Vastgoedonderhoud, Faber personeelsdiensten, A3 Hoogland, B&O Gevelconsultancy, Wijzenol bouwverven, Stichting Techniekpakt en Nehem KMC.

Meer weten over het Excellent Vastgoedonderhoud?
Ga naar www.excellentvastgoedonderhoud.nl en schrijf je in voor de nieuwsbrief!