Kerstmarkt Nimeto Utrecht levert recordbedrag op van €6.000,- voor Serious Request

22-12-2017

Het was een drukte van jewelste vandaag tijdens de kerstmarkt van Nimeto Utrecht, de school voor creatieve ruimtemakers. Tijdens drie magische uren vierde Nimeto het mooiste feest van het jaar op eigen wijze: met een kerstmarkt die barst van de originele en zelfgemaakte producten.

 

Dé leukste DIY Kerstmarkt van Nederland
De studenten en docenten van Nimeto vierden met iedereen feest! Bezoekers konden genieten van talloze zelfgemaakte lekkernijen, creatieve producten of kerstliedjes meezingen met de gelegenheidsband o.l.v. docent Hans Berkvens. De 'horrorkelder' en 'dancebattle' waren ook zeer populair en trokken veel bekijks. Nimeto wil letterlijk de kerstgedachte delen met mensen over de hele wereld. Daarom gaat de gehele geldopbrengst van de kerstmarkt naar 3FM Serious Request. Zij hebben dit jaar als doel om families, gescheiden door oorlog en ramp, te herenigen.

 

 

Recordbedrag
Zojuist is het bedrag bekend gemaakt dat vandaag is opgehaald. "We hebben met z'n allen maar liefst € 6.000,- opgehaald en dit bedrag wordt morgen met een cheque symbolisch overhandigd aan het glazen huis in Apeldoorn. We zijn supertrots op dit resultaat. Gefeliciteerd allemaal!", aldus Maarten Delissen, opleidingsmanager bij Nimeto Utrecht.