Nimeto-studenten genomineerd voor BNO Packaging Talent Award

05-10-2018

Nimeto-studente Britt Rozendaal en oud-studente Laura Voet zijn genomineerd voor de Packaging Talent Award. De prijs, een initiatief van de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers, is in het leven geroepen om jonge talenten enthousiast te maken voor het vakgebied brand- en packaging design.

Britt is studente van de opleiding Styling Interieur en Vormgeving, een van de opleidingen van Nimeto. Ook Laura heeft op Nimeto gestudeerd. Nimeto is dé school voor creatieve ruimtemakers. De school leidt vakmensen op die vormgeven aan de wereld om ons heen. Zelfbewuste ruimtemakers die weten wat ze doen. De school behoort tot de beste opleidingen van Nederland, de nominaties voor de Packaging Talent Award zijn daar een mooi resultaat van. Een resultaat waar we trots op zijn!

De jury is unaniem tot de keuze voor zes genomineerde ontwerpen gekomen. Jeroen Provoost van de vakjury zegt daarover in het persbericht: “Het was wederom ontzettend leuk om uit alle inzendingen de winnende ontwerpen te selecteren. En mooi om te zien dat we met ons merk zowel nationale als internationale ontwerpers hebben aangesproken. We kijken uit naar de uitreiking eind oktober.” 

De uitreiking van de Packaging Talent Award vindt plaats op 26 oktober tijdens het event SUPERFAST#5 op de Dutch Design Week in Eindhoven. Kijk hier voor meer informatie over het event en de prijsuitreiking.

Het genomineerde ontwerp van Britt

Het genomineerde ontwerp van Britt

Het genomineerde ontwerp van Laura

Het genomineerde ontwerp van Laura