Nominatie BNO Packaging Talent Award voor RV Studente Eva

13-10-2015

Ruimtelijke Vormgeving Studente Eva Welten is genomineerd voor de BNO Packaging Talent Award! Hiermee is zij een van de acht jonge ontwerpers/ontwerpstudenten die zijn genomineerd voor deze prijs. De winnaars worden op woensdag 21 oktober bekend gemaakt tijdens de Dutch Design week (17 oktober t/m 25 oktober 2015) in Eindhoven.

De BNO Packaging Talent Award is een initiatief van het BNO-platform NEXTpack, BNO staat voor Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers. Met de wedstrijd willen ze hun vakgebied onder de aandacht brengen van design studenten, jonge ontwerpers en beroepsopleidingen.

De studenten en jonge ontwerpers konden dit jaar zich inschrijven voor twee praktijkcases: Philips en koopeenkoe.nl. Eva, die momenteel stage loopt bij Brand Candies, werd door haar collega’s aangemoedigd ook mee te doen en koos er voor een ontwerp te maken voor koopeenkoe.nl. De opdracht was het herontwerpen van het vleespakket dat zij aan hun klanten leveren.

De jury was blij met het aantal en het niveau van de inzendingen. Er worden dit jaar 3 prijzen uitgereikt, waarvan twee in de categorie Food (koopeenkoe.nl) en een uit de categorie Non-Food (Philips). De eerste prijs, in beide categorieën bestaat uit een trofee en een bedrag van 1500 euro.

Eva vindt het zelf alleen al leuk dat ze genomineerd is voor de Award, maar wij hopen natuurlijk dat ze uiteindelijk op woensdag 21 oktober a.s. met de winst er van door gaat! En dan hopen we natuurlijk ook hier iets van haar werk te kunnen laten zien!