Nimeto Utrecht samen met Schildersvannu op SGA-vakdagen

05-11-2015

Van 10 november t/m 12 november 2015 vinden de Schilder, Glas en Afbouw Vakdagen in de evenementenhal in Gorinchem plaats. Nimeto Utrecht zal met haar studenten van de opleiding (Gezel) Schilderen ook op deze vakbeurs aanwezig zijn. En wel op het schildersvannu-plein, een plein van 100m2 met alleen duurzame ecologische verven.

Ter gelegenheid van de SGA-Vakdagen is er een samenwerkingsverband opgezet tussen Nimeto Utrecht, het platform Schildersvannu en acht duurzame verfmerken: Aquamaryn, OER, Keim, Rolsma, Ecotec, Copperant, Auro en Uula. Schildersvannu is een ideëel schildersplatform, dat voorziet in alle wensen en behoeften van duurzame schilders. Ook zal dit platform in februari 2016 bij de opleiding (Gezel) Schilder lessen gaan verzorgen over ‘duurzaamheid in het schildersvak.’

Tijdens de SGA-vakdagen zullen de derdejaars schilderen vast kennis maken met de duurzame ecologische verf en op het plein demonstraties gaan geven in zelfgebouwde huisjes. Ze worden hierbij ondersteund door ervaren duurzame schilders van het platform en verf-technische mensen van acht duurzame verfmerken.

De eyecatcher van het plein is de grote boom midden op het schildersvannu-plein, gemaakt door studenten van de opleiding (Allround) Stand- en Decorbouw. De studenten van de opleiding (Allround) Signmaker zullen er voor zorgen dat niet alleen de stand goed herkenbaar zal zijn, maar ook de studenten, de ervaren schilders en de verf-technische mensen. Hiermee laten we weer zien wat we in huis hebben.