Met nieuwe stand op de Studiekeuzebeurs in de Jaarbeurs Utrecht

26-11-2015

Afgelopen weken was Nimeto Utrecht op verschillende plekken in Nederland te vinden. Afgelopen dinsdag stonden onze voorlichters en studenten bijvoorbeeld bij het Anna van Rhijn & Cals College in Nieuwegein, Het Houtens in Houten, het Graafschapcollege in Doetinchem en O.R.S Lek en Linge in Geldermalsen. 

Ook de eerste onderwijsbeurs van dit schooljaar is al weer geweest. Op 19 november 2015 stonden we met onze nieuwe stand namelijk op de Studie Experience in Almere. De stand, ontworpen door de drie oud-studenten Timion Meering, Laura Boessenkool en Daphne Jansen, stond er mooi bij.

Ook morgen en overmorgen (27 en 28 november 2015 van 10.00-16.00uur) is de nieuwe stand weer te bewonderen. Dit keer in de Jaarbeurs in Utrecht. Onze medewerkers en studenten zullen vol enthousiasme alle bezoekers van de beurs op onze stand verwelkomen en vertellen over alle mogelijkheden bij Nimeto Utrecht. Ook nog een bezoek brengen aan de studiekeuzebeurs van Midden Nederland in de Jaarbeurs in Utrecht. Kijk dan voor meer informatie op http://www.studiekeuzebeurs.nl.