Als je wint, heb je vrienden

28-11-2018

Sceep, gerund door studenten van de opleiding Projectmanager Vastgoedonderhoud van Nimeto, is eerder dit jaar uitgeroepen tot Student Company of the Year. En als je wint, heb je vrienden. Dat bewijst het Sceep team maar weer met dit interview op het platform Ondernemer.nl. Niet alleen een mooie ervaring, maar opnieuw publiciteit voor hun prijswinnend ontwerp én onderneming! Go Sceep, go!  

Heb jij ook een goed idee? Ga ervoor. Het kan!  
Meer weten? Bezoek ons Open Huis op 30 november en 1 december of kijk bij de opleidingsinformatie.Zo word je Student Company of the year​

Sceep is onlangs gekozen tot Student Company van het jaar 2018. Hun idee voor een 'mobiele escaperoom' werd door de jury gezien als het idee van het jaar, wat de MBO-studenten van Nimeto Utrecht allerlei kennis-sessies en een reis naar de internationale verkiezing in Belgrado opleverde. Maar: en dan? Wat gebeurt er met zo'n idee na alle feestvreugde? ​

Verslaggever Roland Tameling ging op bezoek bij de winnaars van Sceep en beleefde hun ondernemers-avontuur nog eens opnieuw. Hoe kwam het team van Nimeto-studenten op het idee voor een mobiele escaperoom?

 ​Een van de bedenkers, Nabodhi van der Lind, vertelt dat hij met de 'escapebox' de business-to-businessmarkt wil veroveren en op maat gemaakte escapeboxen wil realiseren, die bedrijven kunnen gebruiken bij teambuilding. De Ondernemer probeerde alvast een escapebox.

​bron: De Ondernemer.nl​