Nimeto Excellent: passie, drive en prachtige resultaten

20-12-2018
Studenten die meer kunnen én willen kunnen bij Nimeto meedoen aan een van de Excellentieprogramma's. Als 'Excellent' volg je naast je eigen opleiding extra lessen en voer je samen projecten uit voor externe opdrachtgevers.
"Als je een groep mensen met drive en passie bij elkaar zet en je geeft ze meer vlieguren, dan komen ze vanzelf met prachtige resultaten" aldus Mireille Breij, projectcoördinator van een van de excellent programma's. "Het glas van de excellenten is altijd halfvol. Ze gáán ervoor. Ook buiten schooltijden of op vrije dagen."

In het excellent programma voor studenten van de opleidingen Styling Interieur & Vormgeving en Media & Communicatie wordt dit jaar hard gewerkt om zoveel mogelijk bekendheid te geven aan het goede doel Justdiggit. De opbrengst van de jaarlijkse kerstmarkt (op 21 december aanstaande) gaat daarom helemaal naar Justdiggit. Andere opdrachtgevers zijn/waren Kyuchi Pure Goods, Hudsons Bay, Albron en de gemeente Zandvoort.

Op 11 maart aanstaande vindt in Tivoli Vredenburg het congres Excellent MBO plaats, waar ook de jaarlijkse ambitieprijs wordt uitgereikt. En zoals dat gaat bij een groep studenten met passie en drive, willen 'onze' studenten die prijs wel winnen... en maakten binnen no time dit gave filmpje. Nu duimen op een goede afloop! Meer avonturen van de Excellenten zijn te volgen via Instagram (@Nimeto_excellent) en YouTube (Nimeto excellent)