Trendanalist Christine Boland geeft trend presentatie op het Nimeto

13-02-2017

Op 23 februari a.s. geeft trendanalist Christine Boland een lezing op het Nimeto in Utrecht. Hierin deelt Christine haar visie op de design language van het winterseizoen 2017-2018 en zomerseizoen 2018. In haar presentatie 'The Underlying Pattern' gaat zij in op de belangrijkste consumenten- en lifestyletrends, de vormentaal en de kleuren en kleurencombinaties die daarbij passen.

De ideale start van 2017! Een lezing van Christine Boland is een inspirerende en energieke ervaring. Dat zal eenieder die het heeft meegemaakt, bevestigen.

Trendanalist Christine Boland is al jaren een veel gevraagd spreker in binnen- en buitenland. Zij weet aan de hand van heldere, inspirerende en vooral hele concrete voorbeelden het wereldnieuws te filteren en in relatie te brengen met alledaagse zaken. Hét ideale startpunt met dé lifestyle, color en fashiontrends voor de seizoenen winter 2017-2018 en zomer 2018 en daarbij een absolute must see voor studenten en docenten van het Nimeto!

Je kunt de presentatie van Christine Boland gratis bijwonen. Kaarten kun je direct via deze link bitly.com/Trend17 reserveren (er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar, vol=vol). 

Na de trendlezing bestaat tevens de mogelijkheid om een samenvatting in beeld en woord van haar presentatie aan te schaffen. De kosten hiervoor zijn €25 en kunnen alleen contant worden betaald. Let op, deze reader is alleen tijdens de lezingen verkrijgbaar en kan niet achteraf worden besteld.

Deze inspirerende middag wordt afgesloten met een gezellige netwerkborrel in onze multifunctionele werkplaats Labora.

C H R I S T I N E  B O L A N D
The Underlying Pattern
Donderdag 23 februari 2017
Nimeto Utrecht | Smijerslaan 2 | Utrecht
Aanvang lezing 17:00 – 19:00 uur
Deur open 16:30 uur

.undefined