Bedrijvenmiddag weer een succes!

03-06-2016

Gisteren vond de jaarlijkse bedrijvenmiddag weer plaats voor de richting ruimtelijke vormgeving. De dag begon met een gezamenlijke lunch en een welkomstwoord van Hans Verschoor, voorzitter van het College van Bestuur. Hierna was het tijd voor een bezoek aan de werkplaats in aanbouw en de examenexpositie. Bij de examenexpositie vertelden de studenten vol enthousiasme over hun examenproject. Zo veel te zien en te vertellen, er was eigenlijk te weinig tijd!

Terug in de collegezaal was het tijd voor een aantal interessante presentaties, zoals die van praktijkopleider Paul van Houten en oud-stagiaire Daphne Jansen van experience design bureau Tinker en van praktijkopleider Anouk van der Veen en huidige stagiaire Britt Peterse van fashion brand McGregor.

Na afloop van de presentaties kon er in kleinere groepen, onder leiding van de stagedocenten, ervaring en kennis worden uitgewisseld en werd er gepraat over het projectonderwijs.

Nimeto Utrecht bedankt alle aanwezigen nogmaals van harte voor hun komst en bijdrage! Het was weer een geslaagde middag!

Vind hier meer foto's van de bedrijvenmiddag.

undefined   undefined

undefined   undefined