Alumni AnnoNimeto gelanceerd tijdens Nimeto reünie

28-05-2019

Het is alweer een week geleden en nog zijn we aan het nagenieten. Wat een feest! Zoveel mensen van heinde en verre, oud-studenten en -docenten die bijeen kwamen om elkaar weer te ontmoeten en herinneringen op te halen. Het geeft ons een warm gevoel dat zoveel mensen Nimeto in hun hart meedraagt. En daar mogen we trots op zijn!

Tijdens de opening werd het 50 jaar Nimeto boek overhandigd aan oud-studenten die de eerste exemplaren in ontvangst mochten nemen. Het boek neemt je mee terug in de tijd met mooie verhalen, herinneringen, anekdotes en foto's.

Daarnaast werd Nimeto alumni AnnoNimeto gelanceerd. Vanuit Nimeto willen we graag oud-studenten en -docenten van alle opleidingen met elkaar blijvend verbinden. Na hun studie kunnen ze gebruik maken van de alumni ter ondersteuning van hun loopbaan. Waar je kennis en contacten met elkaar kunt delen. Waar je elkaar kunt informeren en inspireren. Workshops of andere evenementen kunt organiseren. AnnoNimeto staat aan het begin van de alumni en zal de komende tijd meer vorm gaan krijgen.

Er was van alles te zien en te beleven. Back to memory lane, een route door de school waar je terug in de tijd ging, langs het museum van de schildersopleiding tot aan de etalages van etaleren. En er was meer! Muziek van DJ Erwin en een optreden van Omri Tindal en bandleden. Er waren lekkere vegetarische hapjes en meer dan voldoende drankjes. Van goodiebags tot een photobooth. Maar waar het echt om draaide waren al die mensen die bij elkaar kwamen na al die jaren. Bijkletsen en samen lachen, herinneringen ophalen, samen op de foto etc. Het was een mooie zonnige dag. Waar we nog lang met veel plezier op terug zullen kijken.

Tot de volgende reünie!