Aaron wint bronzen medaille op EuroSkills in Boedapest

30-09-2018

In maart van dit jaar werd Preyer al uitgeroepen tot Nationaal kampioen etaleren. “Een super ervaring”, zegt Aaron daarover. “Afgelopen maanden heb ik heel hard getraind op de wedstrijdelementen voor EuroSkills en daarnaast in mijn vakantie nog 3 weken extra ervaring opgedaan bij het team van visual merchandising bij de Bijenkorf in Utrecht. Ik was echt maximaal voorbereid op EuroSkills. Dit was een fantástisch avontuur!”. Met als mooi resultaat een bronzen medaille.

12e medaille
Na 9 maal een gouden medaille en 2 maal zilver wordt nu dan de 12e medaille toegevoegd aan de lijst van eremetaal. Onder leiding van expert en coach Erika Scharff, heeft Nimeto sinds haar eerste deelname aan Skills in 2011 ieder jaar een student op het erepodium gezien. Erika begeleidt keer op keer en met heel veel toewijding de studenten op de best mogelijke manier naar en tijdens de Skills Wedstrijden. En steeds met eremetaal als eindresultaat.

Super trots
“We zijn als Nimeto super trots dat Aaron weer een medaille heeft behaald. Hiermee bewijzen we maar weer eens dat onze vakschool tot de top in Nederland behoort”, zegt Henk Vermeulen, voorzitter College van Bestuur van Nimeto.

Huldiging
Deze medaille wordt uiteraard gevierd op de school voor creatieve ruimtemakers. De huldiging vindt plaats op dinsdag 2 oktober om 15:00 uur in de creatieve werkplaats Labora van Nimeto, Smijerslaan 2 te Utrecht.

Over EuroSkills
Het grootste beroepen-event van Europa werd van 26 tot en met 29 september gehouden in de Hongaarse hoofdstad Boedapest. Gedurende 3 wedstrijddagen streden deelnemers in 6 verschillende sectoren om de titel ‘European Champion of 2018’. EuroSkills is een internationale uitwisseling van ervaring en netwerken voor jonge mbo-ers tot 25 jaar.