Ontdek Nimeto

MBO-Oriëntatieworkshop

Proeven hoe het is om student te zijn bij Nimeto? Voor de opleidingen Media & Communicatie en Vastgoedadviseur & Projectmanager organiseren we extra oriëntatiedagen:

Media & Communicatie: 28 april, van 9.00 tot 12.30u.

Vastgoedadviseur & Projectmanager: 11 mei van 10.00 tot 12.30u.

 

Voor welke opleiding ga jij? Meld je aan door een mail te sturen naar communicatie@nimeto.nl. Per opleiding is er een maximaal aantal studenten, dus wees er snel bij.

Meeloopdagen

Ben je benieuwd hoe een dag als student bij Nimeto er uit ziet? En wil je graag een keertje meekijken in de les? Dat kan! Meld je aan voor een individuele meeloopdag. Je kijkt dan een ochtend of middag mee bij één of meerdere lessen. Meelopen kan bij alle opleidingen.

Stuur een mail naar communicatie@nimeto.nl om je aan te melden.

 

'Meet the student'-driedaagse

De definitieve keuze maken voor je vervolgopleiding komend jaar. Super lastig. Je bent misschien al bij een van onze Open Huizen geweest en hebt daardoor wel een goed gevoel over Nimeto. Je weet het alleen nog niet zeker. Of je hebt je al ingeschreven en je wil gewoon graag de bevestiging van je keuze. Kom dan langs bij ons tijdens de “Meet-the-student”- driedaagse.

Van wie kun je beter horen hoe een studie en school is dan van studenten die nu de opleiding volgen. Natuurlijk kun jij daar ook al je vragen kwijt. Van vragen over de studie tot aan vragen over wat je in de kantine kunt krijgen. Op 19, 20 of 21 april kun je bij ons terecht van 14.00 uur – 15.00 uur.

Meld je hier aan