Bezoek ons

Ben je je aan het oriënteren op een creatieve opleiding? Kom dan sfeerproeven tijdens ons Open Huis, volg een oriëntatiedag of loop een ochtend/middag mee. Je bent van harte welkom!

Open Huis

We willen je heel graag ontmoeten en je onze school laten zien. Dit kan tijdens ons Open Huis. Je bent van harte welkom samen met je ouders/verzorgers, broer/zus, vriend of vriendin. Kom langs, maak kennis met onze opleidingen en proef de sfeer. Studenten staan voor je klaar om je wegwijs te maken en je te vertellen hoe leuk het bij Nimeto is!

Vrijdag 29 november 2019 | 16.00u - 20.00u

Zaterdag 30 november 2019 | 10.00u - 13.00u

Vrijdag 17 januari 2020 | 16.00u - 20.00u

Zaterdag 18 januari 2020 | 10.00u - 13.00u

Donderdag 5 maart | 16.00u - 20.00u

Aanmelden voor een Open Huis is niet nodig.

In beeld

Oriëntatiedagen

Heb jij een passie voor styling, kleur, techniek, vorm en materiaal? Ben je ondernemend, graag bezig met je handen, ontwerpen, inrichten, vormgeven, tekenen en schilderen? Vind je het leuk om oplossingen te bedenken? Maar weet je nog niet precies wat je het leukste vindt? Meld je dan aan voor een oriëntatiemiddag. Tijdens een oriëntatiemiddag volg je een workshop naar keuze waarin je ontdekt welke opleiding van Nimeto het beste bij je past!

Wanneer
De oriëntatiedagen voor het schooljaar 2018-2019 hebben reeds plaatsgevonden. De data voor schooljaar 2019-2020 worden begin oktober bekend gemaakt.

Workshops
Tijdens een oriëntatiemiddag volg je een workshop (niveau 2, 3 of 4) naar keuze. Elke workshop is gekoppeld aan een Nimeto opleiding en heeft een maximaal aantal deelnemers. Wees er dus snel bij! Je kunt kiezen uit 9 verschillende workshops.

Workshop 1 - Jij als stylist! (max. 25 personen)
Opleiding Styling, Interieur en Vormgeving (niv. 4)

Workshop 2 - Jij als restauratie en decoratie specialist!
(max. 25 personen)

Opleiding Specialist Restauratie en Decoratie (niv. 4)

Workshop 3 - Jij als mediaspecialist!
(max. 25 personen)

Opleiding Media en Communicatie (niv. 4)

Workshop 4 - Jij als makelaar of projectmanager!
(max. 25 personen)

Opleiding Projectmanager Vastgoedonderhoud (niv. 4)

Workshop 5 - Jij als schilder!
(max. 8 personen)

Opleiding (Gezel) Schilder (niv. 2/3)

Workshop 6 - Jij als stand- en decorbouwer!
(max. 8 personen)
Opleiding (Allround) Stand- en Decorbouwer (niv. 2/3)

Workshop 7 - Jij als signmaker!
(max. 10 personen)
Opleiding (Allround) Signmaker (niv. 2/3)

Workshop 8 - Jij als etaleur!
(max. 25 personen)
Opleiding Styling en Presentatie (niv. 2)

Workshop 9 - Jij als signmaker en wayfinder! (max. 20 personen)
Opleiding Signmaking en Wayfinding (niv. 4)

Aanmelden
Aanmelden kan via www.zoekjouwmbo.nl. Leerlingen waarvan hun school of regio niet deelneemt aan zoekjouwmbo kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar onderstaand e-mailadres. Aanmelden is vanaf eind oktober 2019 weer mogelijk.

Vragen
Heb je vragen of wil je meer weten over de oriëntatiedagen neem dan contact op met de afdeling Communicatie per mail (communicatie@nimeto.nl) of bel 030-2714624.

Meeloopdagen

Ben je benieuwd hoe een dag als student bij Nimeto Utrecht er uit ziet? En wil je graag een keertje meekijken in de les? Dat kan! Meld je aan voor een individuele meeloopdag. Je kijkt dan een ochtend of middag mee bij één of meerdere lessen. Meelopen kan bij alle opleidingen.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden voor een meeloopdag door een e-mail te sturen naar een van onderstaande teamleiders of het inschrijfformulier in te vullen. Vermeld in je mail je naam, huidige opleiding en school, telefoonnummer en bij welke opleiding(en) van Nimeto je graag mee wilt lopen. De teamleider neemt dan zo snel mogelijk contact met je op voor het maken van een afspraak.

Voor meer informatie over onze opleidingen zie 'opleidingen'.

Voorlichtingen en beurzen

Docenten van Nimeto Utrecht vertellen graag meer over hun opleiding of vakgebied tijdens een voorlichtingsavond op locatie. Ook studenten van de verschillende opleidingen gaan graag mee ter ondersteuning. Wil je meer informatie hierover of een voorlichtingsmarkt aan- of afmelden? Neem dan contact op met de afdeling Communicatie via communicatie@nimeto.nl.

Daarnaast vind je ons ook op landelijke onderwijsbeurzen en evenementen zoals:

  • Onderwijsbeurs Midden (Utrecht) | 22 & 23 nov. 2019
  • Onderwijsbeurs West (Rotterdam) | 6 & 7 dec. 2019