Direct naar content
Aanmelden

Lijsten maken en inlijsten

Niveau 4 | 25 bijeenkomsten | derde leerweg

Jij bent...


  • nauwkeurig
  • handig
  • kunstliefhebber
  • communicatief
  • zelfstandig
  • fysiek belastbaar

Over de opleiding

Wil jij een switch in carrière, een nieuwe uitdaging of het uitbreiden van je vaardigheden. En wil jij een officieel mbo certificaat Lijsten maken en inlijsten halen? Het kan bij Nimeto! In samenwerking met de branchevereniging van lijstenmakers, Art-Frame bieden wij de opleiding Lijsten maken en inlijsten aan. Lijsten maken, herstellen en decoreren: je leert het hier allemaal. Ook leer je zelfstandig ondernemen en klanten adviseren. 


Een leven lang leren

 

Het ministerie van OCW ondersteunt het ‘Leven Lang Ontwikkelen’ met de mogelijkheid om delen van opleidingen te kunnen volgen. Na deze opleiding ontvang je een erkend mbo certificaat op niveau 4.

Opbouw van de opleiding

Bij de opleiding Lijsten maken en inlijsten wordt werken en leren gecombineerd. Je volgt 25 bijeenkomsten, op maandagen van 16.00 tot 20.30 uur, waardoor de opleiding goed te combineren is naast een baan. 




Stage

Bij deze opleiding hoort een stage van 25 dagen. Je gaat zelf op zoek naar een lijstenmakerij waar je stage kunt lopen. Dat bedrijf moet een erkend leerbedrijf zijn. Erkenning is eenvoudig aan te vragen bij de s-bb.nl

Aan het begin van de opleiding ontvang je een stageboekje waarin staat welke werkzaamheden je tijdens je stage leert en uitvoert.

Informatieavond

Denk jij dat "Lijsten maken en inlijsten" de opleiding voor jou is? Je bent welkom op 6 februari 2024 van 19.00 - 20.00u.

Praktische informatie

Aanmelding en toelating

De duur van de opleiding: start september 2024 en eindigt in mei 2025. Er is plaats voor 11 deelnemers.

Als je aanmelding is ontvangen, word je uitgenodigd voor een intakegesprek waarin je d.m.v. een portfolio laat zien dat jij een geschikte kandidaat voor deze opleiding bent.


Studiekosten

De kosten voor de opleiding voor schooljaar 2024-2025 bedragen € 3.250,-. Kijk hier voor subsidiemogelijkheden.


Contact


Heb je vragen over de opleiding Lijsten maken en inlijsten? Neem dan contact op met Anne Begheyn (a.begheyn@nimeto.nl).


Vergelijkbare opleidingen