Winnaars vakjury- en publieksprijs magazines Media en Communicatie

09-02-2016

En de winnaars zijn…

Afgelopen donderdag en vrijdag vonden er weer spannende prijsuitreikingen plaats.

Dit keer bij de eerstejaars studenten Media en Communicatie. Zij hebben afgelopen halfjaar bij de lessen ‘Mediavaardigheden’ en ‘Grafisch’ gewerkt aan een ‘persoonlijk magazine’. Zowel op donderdag als op vrijdag werden er echte vakjuryprijzen uitgereikt. Daarnaast werd er op vrijdag ook een publieksprijs uitgereikt.

Op donderdag was de hoofdredactrice van Jan Magazine, Petra Vethman, aanwezig om de magazines te beoordelen. Op vrijdag waren de hoofdredactrice en sales manager van Leven! Magazine, Sanne Dijkgraaf en Annette van Herk, aanwezig om de magazines te beoordelen. De vakjuryleden waren onder de indruk van de prestaties van alle studenten! De vakjuryleden hadden dan ook verschillende top 3’s samengesteld. De winnaars werden onder andere geprezen om hun creativiteit en eigenwijsheid. Daarnaast was een ander sterk punt van de winnende magazines dat ze hun concept goed hadden doorgevoerd door heel het magazine. Ook het publiek, studenten en docenten, kon een stem uit brengen op de magazines. Hieruit volgde de publieksprijs.

Dubbel in de prijzen vielen de magazines ‘TRIBE MAG’ van Bolia Mbala en ‘SIMONE’ door Simone Flohr!

Iedereen van harte gefeliciteerd!

Vakjuryprijs donderdag:

  1. EILEEN. door Eileeen Klumpenaar
  2. TRIBE MAG door Boila Mbala
  3. TEUNTJE. door Teuntje Laurens

 undefined

Vakjuryprijs vrijdag:

  1. SIMONE door Simone Flohr
  2. GWYNETH door Gwyneth van der Sommen
  3. TRIBE MAG door Bolia Mbala

undefined

Publieksprijs vrijdag:

  1. SIMONE door Simone Flohr
  2. MARLOES. door Marloes Erkelens
  3. SIETS MAGAZINE door Sietske van den Berg

undefined

Kijk op onze facebookpagina voor meer foto's van de prijsuitreiking op donderdag- en vrijdagmiddag (met dank aan Emma-Sophie Middag en Lucas Jacobs).