Complimenten voor Nimeto op VT Wonen & Design Beurs 2015

18-09-2015

De VT Wonen en Designbeurs van 2015 zit er al weer op! Met veel enthousiasme hebben (oud)-studenten, docenten en medewerkers de bezoekers van de beurs afgelopen week ontvangen op onze stand.

Na weken van voorbereiding stond de stand daar dan eindelijk. Midden op het inspiratieplein in hal 11. De stand is ontworpen en opgebouwd door vierdejaars Ruimtelijke Vormgeving en Kleur- en Interieuradvies, onder leiding van Mireille Breij en oud-studente Jamie Hornis. Extra hulp kwam er van Esther Beuk, die de tafelpresentatie heeft gemaakt, en de derdejaars studenten Sign, die alle belettering hebben verzorgd. Samen hebben ze iets moois neergezet!

De stand was creatief, opvallend en een inspiratie voor vele bezoekers. Ook de prachtig met bloemen beschilderde kast van Haike Bes (oud-studente KIA) kreeg veel positieve reacties. Deze kast was te winnen door een "rebelse" foto te maken in de photobooth en de foto te plaatsen op Instagram #Nimetowoonbeurs2015. Op 7 oktober zal de winnaar van de kast hier op de site bekend worden gemaakt. 

Wil je meer foto's van de stand zien kijk dan even op onze Facebook, onze Instagram of zoek natuurlijk op Instagram naar #NimetoWoonbeurs2015!