Pien Hoveling op Skills training bij Team Brazilië

16-09-2017

Pien Hoveling heeft een druk programma. Ze is naast student op Nimeto ook kandidaat voor Team NL in het beroep 'Etaleren' tijdens WorldSkills Abu Dhabi, het WK voor beroepen. Bij etaleren richt Pien een etalage in. Het gaat daarbij om de visuele presentatie van producten. Er wordt op een eigentijdse en creatieve manier gebruikgemaakt van materialen, waarbij de productpresentatie erg belangrijk is.

Eerder dit jaar won Pien goud in de wedstrijd 'Etaleren' tijdens het NK in de RAI en goud op het NK in Gothenborg in 2016.

Oefenen, oefenen, oefenen
Waar Pien vorige week als gast aan tafel zat bij het mbo-diner, is ze deze week in Brazilië om samen met haar Braziliaanse collega Ana Jacinto te trainen voor World Skills. "Door veel te oefenen word je beter en het is extra leuk om dit samen met een kandidaat van Team Brazilië te doen. Ik ga opnieuw voor goud! Maar wat er ook gebeurt, ik ga vooral genieten."

De komende periode houdt Pien een blog bij over haar weg naar World Skills in Abu Dhabi (14 t/m 19 oktober). Je leest hier over haar avonturen en uiteraard kun je Pien ook volgen via social media