Studenten Restauratie en Decoratie zijn twee weken 'Out of the Box' tijdens hun projectweken.

25-06-2018

Onze eerstejaars studenten Restauratie & Decoratie (RES) zijn twee weken “Out of the Box” geweest. Op locatie aan het werk tijdens hun laatste projectperiode in het eerste schooljaar. Deze keer zijn dat drie locaties: het Spoorwegmuseum Utrecht, Youth for Christ in Driebergen en de Julianakerk in Soest. Daar voeren zij schilderwerk uit als laatste project van het eerste jaar.

 

De afgelopen weken is er hard getraind in diverse modules en dat kunnen ze nu vol enthousiasme toepassen. Een perfecte manier om praktijkervaring op te doen en een goede voorbereiding op de stageperiode die zij in het tweede jaar ingaan.

Cocreatie

Studenten van het 3e jaar Projectmanager Vastgoedonderhoud (PVO) hebben de leiding over de uitvoering. In een eerdere periode hebben zij de begroting gemaakt voor deze projecten. In deze twee weken sturen ze de eerstejaars studenten aan, letten op een veilige manier van werken, bestellen verf en materialen en onderhouden het contact met de opdrachtgever.

   

Decor voor FunFest

Een zestal studenten RES werken op Nimeto aan een decorproject voor Barre Verkerke, een autoriteit op gebied van kunstschilderprojecten en decors. De groep maakt een handgesneden reliëf uit isolatiemateriaal dat wordt gedecoreerd met een steenimitatie. Dit element wordt geplaatst bij de DJ booth op FunFest ‘Get Ready for the Zoo’.

 

FunFest
21 juli 2018 | 12:00 - 00:00 uur | De Kunstwei, Perponcherpolderweg 1, Wolphaartsdijk