Nimeto Utrecht aanwezig op SGA-Vakdagen 2016

03-11-2016

Van 8 november t/m 10 november 2016 vinden de Schilder, Glas en Afbouw Vakdagen plaats in de evenementenhal te Gorinchem. De vakbeurs brengt fabrikanten, toeleveranciers, dienstverleners en geïnteresseerden uit de schilder-, glas- en afbouwindustrie samen. Nimeto Utrecht is ook op deze vakbeurs aanwezig. En wel op het OnderhoudNL Plaza, het speciale beursgedeelte van OnderhoudNL.

Nimeto Utrecht en OnderhoudNL staan samen op de SGA-Vakdagen namens het publiek-private samenwerkingsverband ‘Excellent Vastgoedonderhoud’. Met dit samenwerkingsverband pakken we de knelpunten in de opleiding voor de vastgoedonderhoudssector aan. Het samenwerkingsverband wil binnen vier jaar de eerste studenten opleiden met een passend profiel wat aansluit bij de ontwikkelingen en de arbeidsmarkt. Hierbij zijn vier speerpunten geformuleerd:

  1. Het vernieuwen van de opleiding Projectmanager Vastgoedonderhoud
  2. Het vernieuwen en versterken van de leeromgeving tot een excellente leeromgeving.
  3. Het ontwikkelen van een netwerk van excellent menselijk kapitaal
  4. Het verhogen van de instroom voor de opleiding Projectmanager Vastgoedonderhoud.

De sleutelpartners van het samenwerkingsverband zijn OnderhoudNL, VMRG, Van Rooij Vastgoedonderhoud, Woningcorporatie Portaal, Admikeur, Gilde Software, Centrum voor Excellent Leiderschap, Kloet Onderhoud, Woningcorporatie GroenWest, Bouwgroep Moonen, Geluk Groep, Weijman Vastgoedonderhoud, Faber personeelsdiensten, A3 Hoogland, B&O Gevelconsultancy, Wijzenol bouwverven, Stichting Techniekpakt en Nehem KMC.

Meer weten over Excellent Vastgoedonderhoud? Kom ook naar de SGA-Vakdagen op 8, 9 of 10 november 2016 van 13.00u-21.00u in de evenementenhal te Gorinchem en bezoek ons op het OnderhoudNL Plaza, standnummer 251. 

Vraag hier een gratis e-ticket aan.