Nimeto goes international

18-04-2019

Niets maakt een studie zo leuk als inspiratie opdoen op plekken waar ‘het’ gebeurt. In het derde jaar gaan onze studenten daarom op excursie naar het buitenland. Zo gingen de studenten Styling, Interieur en Vormgeving (SIV) en Kleur- en Interieur Adviseur (KIA) naar Londen en Milaan om zich daar te vergapen aan de laatste trends op styling, windowdressing en retailconcept.

In Milaan bezochten studenten SIV 3 en KIA4 het mekka voor designliefhebbers, de wereldberoemde designvakbeurs Salone del Mobile. Hier vind je in maar liefst 24 hallen de laatste ontwikkelingen op meubelgebied en de woontrends voor de toekomst. Van klassiek, design tot modern.

In Londen is ‘the place to be’ voor de stylist in spé natuurlijk het beroemde warenhuis Harrods en de winkelstraten Regent en Oxford Street. Daarnaast bezochten de studenten een bijzondere expositie van Dior in het Victoria & Albert Museum, het designmuseum en gingen ze naar Camden Town de food en vintagemarkt.  Een bezoek aan Buckingham Palace en een musical maakten de Londen reis helemaal af… Of was dat toch de karaokeavond?