Media en Communicatiestudenten maken promo voor tentoonstelling Art Deco-Paris in het Gemeentemuseum Den Haag

15-12-2017

Tweedejaars studenten van de opleiding Media en Communicatie zijn de uitdaging aangegaan om een teaser over de tentoonstelling Art Deco – Paris te maken voor leeftijdgenoten. Deze tentoonstelling is momenteel te bezichtigen in het Gemeentemuseum in Den Haag en zij wil graag meer mbo-studenten in het museum krijgen. "Deze tentoonstelling kan juist heel inspirerend zijn voor actuele opleidingen. Bovenal willen ze onze studenten de gelegenheid geven om met echte opdrachtgevers te werken en echte ervaringen op te doen." aldus Elanor van der Zwet, museumdocent voor het Gemeentemuseum.

Art Deco - Paris
De tentoonstelling is een feest voor het oog met de meest uiteenlopende objecten, meubels en modeontwerpen met couturier Paul Poiret als centraal figuur. Couturier Paul Poiret streefde naar een ‘totaalkunstwerk’ en werkte samen met Raoul Dufy, Erte, George Lepape, Paul Iribe, Maillet-Stevens en Man Ray. De tentoonstelling Art Déco Parijs biedt veel kijkplezier. In een sprookjesachtige setting ontdekt de bezoeker overeenkomsten tussen interieur & mode, ontwerpen & inspiratie. Verschillende kunstvormen beïnvloeden elkaar. De tentoonstelling bevat mode, schilderkunst, beeldhouwkunst, fotografie en film.

Teasers

Het museum selecteerde drie teasers om in te zetten als promotiefilm voor mbo-ers. De teasers zijn te bekijken door op elk van de afbeeldingen te klikken.

    

De tentoonstelling Art Deco - Paris is nog tot en met 4 maart 2018 te bezichtigen.

Projectonderwijs
Heeft u ook interesse in een samenwerking met Nimeto Utrecht? Neemt u dan contact op met het projectbureau en informeer naar de mogelijkheden. E-mail: project.bureau@nimeto.nl