PROJECTEN | Studenten Stand en Decorbouw maken van hulpmiddelen echte kunstwerken 'De Stijl'

04-12-2017

Afgelopen twee weken hebben de studenten van de opleiding Stand en Decorbouw mee gewerkt aan het project 'Mag ik er langs' van D66. Hiervoor zijn hulpmiddelen omgetoverd naar De Stijl objecten. 

Zondagmiddag -niet toevallig wereld gehandicapten dag- ging een delegatie van D66, de Utrechtse binnenstad in om aandacht te vragen voor toegankelijkheid. Ze deelden flyers uit praatten over het thema met voorbijgangers. Let een beetje op als je de fiets of prullenbak buiten zet, was de boodschap. Mensen met een rolstoel, rollator, visuele beperking en ook kinderwagen hebben nu eenmaal ruimte nodig.

Tijdens de optocht werd er ook nog even een stop gemaakt bij een van de zeven Rietveld XL stoelen die door onze studenten zijn gemaakt. 

Projectonderwijs

Mag ik er langs is een voorbeeld van een samenwerking uit het projectonderwijs waarbij studenten van Nimeto een opdracht uit het bedrijfsleven uitvoeren. Bijzonder interessant en leerzaam voor beide partijen. Heeft u ook interesse in een samenwerking voor een project? Neemt u dan contact op met project.bureau@nimeto.nl