Succesvolle eerste introductiedag 'Kom Je Ook?' voor studenten schooljaar 2018/2019

28-06-2018

Zo'n aanloop naar het nieuwe schooljaar is altijd spannend; bij wie kom je in de klas, hoe zijn de docenten, wat gaan we allemaal leren? Om die spanning een beetje weg te nemen en het enthousiasme voor de start van je nieuwe opleiding nog groter te maken, organiseerde Nimeto gisteren haar eerste introductiedag 'Kom Je Ook?'

 

Welkom in de wereld van creatieve ruimtemakers

De opkomst was fantastisch. Vanwege de staking van het OV hadden veel studenten hun familieleden ingeschakeld om naar Nimeto gebracht te worden. Het leek dan ook wel op een 'Kiss + Ride' route bij Schiphol, zo druk was het met af en aan rijdende auto's. Bij binnenkomst werd iedereen hartelijk welkom geheten door 2 heuse stewardessen die de bezoekers vervolgens doorverwezen naar de daarvoor speciaal ingerichte incheckbalies. Daar kregen de studenten na wat administratieve handelingen een paspoort overhandigd met daarop de tekst 'Welcome to Nimeto'. De creatieve werkplaats Labora was voor deze dag omgetoverd tot een zomers paradijs. Met een zwembad, een Pablo IJscobar voor een verfrissend ijsje en de huis DJ WZZL werd het wachten een stuk prettiger gemaakt.

De aftrap voor je reis door Nimeto

'Gezagvoerder' Henk Vermeulen heette alle Nimeto studenten van harte welkom en wenste hen heel veel plezier op hun reis door Nimeto. 'Die reis gaat 2 tot 4 jaar duren en aan het einde hoop ik jou je diploma te overhandigen', aldus Vermeulen. Docenten van de opleidingen zorgden daarna voor een geweldig leuke workshop waar de studenten elkaar direct ook beter leerden kennen. Er werden t-shirts bedrukt met eigen naam, moodboards gemaakt, rondleidingen gegeven en een wanddecoratie gemaakt. 

 

Super geslaagde dag

Met een 'prettige zomervakantie' werden de nieuwe eerstejaars na twee uur weer uitgezwaaid. De reacties waren zeer positief, van 'het was echt super leuk' tot 'ik heb heel veel zin om in september te starten'. 'We kijken terug op een super geslaagde eerste introductiedag en hebben super veel zin in het nieuwe schooljaar met deze club enthousiaste mensen!'', zegt een tevreden Henk Vermeulen.