Meld je nu aan voor een inspirerende lezing bij Nimeto - de creatieve ruimtemakers

18-09-2018

Bij Nimeto leiden wij onze studenten op tot creatieve ruimtemakers. Met praktijkgericht en duurzaam onderwijs bereiden we onze studenten voor op een snel veranderende arbeidsmarkt. Onze studenten zijn van toegevoegde waarde voor het bedrijfsleven. Op het moment dat ze afstuderen én in de toekomst. Wij zijn altijd op zoek naar mensen met een duidelijke visie op de toekomst. Thomas Rau is zo iemand. We nodigen je daarom graag uit voor zijn lezing bij Nimeto.

 

THOMAS RAU - GUIDED BY THE FUTURE
Op donderdag 4 oktober benoemt Thomas Rau, een creatieve ruimtemaker, de opgaven van morgen. Thomas Rau is ondernemer, architect, innovator, inspirator en visionair. Zijn motto is ‘guided by the future’. Hij laat zich in al zijn handelen leiden door wat er in de toekomst nodig is en niet door wat op dit moment haalbaar is. Rau levert al jaren een grote bijdrage aan de nationale en internationale discussie over duurzaamheid, het gebruik van hernieuwbare energiebronnen in de architectuur en aan de vraag hoe te handelen in het licht van de huidige grondstoffenschaarste.

AFSCHEIDSRECEPTIE
Aansluitend is er een afscheidsreceptie voor twee leden van de Raad van Toezicht van Nimeto; Leen Geluk en Wim van den Berg. Twee toekomstgerichte, buitengewoon betrokken mensen die zich de afgelopen jaren met hart en ziel hebben ingezet voor Nimeto.

PROGRAMMA
16.30 – 17.00 uur | ontvangst
17.00 – 18.00 uur | lezing Thomas Rau
18.00 – 18.30 uur | drankje en hapje
18.30 – 22.00 uur | Receptie Leen en Wim

MELD JE NU AAN!
Je kunt deze middag gratis bijwonen. Kaarten kun je direct bestellen via deze link. Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Neem contact met ons op voor meer informatie via telefoon 030-2714624 of e-mail nimeto@nimeto.nl Tijdens deze middag worden opnames gemaakt.

LOCATIE
Nimeto, Smijerslaan 2, Utrecht