Goud, zilver én brons op Skills Heroes Finale

21-03-2017

Afgelopen week vond in RAI Amsterdam het nationaal kampioenschap van Skills Heroes plaats. Gedurende 3 dagen laten de beste mbo-studenten van Nederland hun skills zien in vakwedstrijden variërend van autotechnicus en bloembinden tot bouwtimmeren en grafisch ontwerpen. Met als uiteindelijke doel: de beste zijn in je vakgebied.

Eremetaal
Drie studenten van Nimeto Utrecht kregen de kans om hun talenten te tonen en alle drie wisten zij een podiumplaats te bemachtigen.

Nationaal kampioen Etaleur, Pien Hoveling (548 punten): “Geweldig dat ik weer heb gewonnen. De druk was hoog, vorig jaar heb ik ook goud gewonnen. De verwachting om dit jaar weer te winnen, wilde ik persé waarmaken en het is me gelukt!”

In hetzelfde vakgebied wist Francis Madern, op slechts 4 punten afstand, de zilveren medaille in de wacht te slepen. “Wát een ervaring! Fysiek en mentaal zwaar, maar het is geweldig om mee te doen. Je voelt de saamhorigheid en de passie waarmee iedereen in zijn/haar vakgebied werkt. Echt geweldig!”

Amy Kuijper wist in de categorie Interieur Adviseur met 529 punten een bronzen medaille te bemachtigen. "Het was een hele mooie en leuke ervaring, echt een uitdaging. Een bronzen medaille is dan ook een hele mooie beloning op het harde werk dat ik heb verzet.”

Trots
“We zijn als Nimeto heel erg trots dat onze studenten een medaille hebben behaald. Met scores ruim boven de norm voor excellent vakmanschap (500 punten) bewijzen we maar weer eens dat onze vakschool tot de top in Nederland behoort”, aldus Henk Vermeulen, voorzitter College van Bestuur.

undefined