Aaron gaat naar EuroSkills in Boedapest

21-09-2018
Maandag 24 september vertrekt een team van 31 mbo-studenten naar EuroSkills 2018 in Boedapest. Ze zullen daar de strijd aangaan tegen de beste jonge vakmensen van Europa om de Europese titel ‘beste vakman of vakvrouw’.
Strak schema
Onze student Aaron is een van deze deelnemers! Hij doet mee in het vakgebied etaleren/visual merchandising. Afgelopen maanden zijn erg druk geweest voor Aaron. Hij heeft een strak trainingsschema gevolgd om de wedstrijdelementen goed onder de knie te krijgen. Daarnaast heeft hij in zijn vakantie nog eens 3 weken bij de Bijenkorf gewerkt bij het team van visual merchandising. Allemaal extra oefenuren die hem straks goed van pas komen tijdens de wedstrijd.
3 Wedstrijddagen
Op 26 september start Aaron zijn eerste wedstrijddag van drie totaal. Op zaterdag 29 september horen we of hij in de prijzen is gevallen tijdens de prijsuitreiking.🏆
We wensen Aaron heel veel succes in Boedapest! 💪
Instagram takeover
Wil je op de hoogte blijven van Aaron tijdens EuroSkills? Volg dan het account van Aaron en/of Nimeto op Instagram. Medestudenten Sophie, Sara, Bolijn, Alicia en Tessa reizen woensdagochtend af naar Boedapest en zullen Aaron op de voet volgen en via de volgende accounts live verslag uitbrengen!
@Aaronteamnl
@NimetoNu