Direct naar content
Aanmelden

Excellentie- programma

Lees meer!

Wil jij uitblinken?

Ben jij die supergemotiveerde student die van uitdaging houdt? Wil jij écht het meeste halen uit je studie en de top bereiken? Dat kan met Nimeto Excellent, het excellentieprogramma van Nimeto!

Wij bieden excellentieprogramma’s aan voor studenten die méér willen doen, buiten het reguliere studieprogramma. Dit is handig voor je toekomst, maar je ontdekt zo ook waar jouw passies en talenten liggen. Klinkt dit je goed in de oren? Lees dan snel verder!

Een excellentie- programma, wat is dat?

De excellentieprogramma’s zijn speciale programma’s voor hardwerkende studenten. Studenten die graag wat extra’s willen doen en leren. Je hoeft niet per se de hoogste cijfers te hebben. Het gaat om je drive en ambitie!


Tijdens een excellentieprogramma moet je een proactieve houding hebben. Je gaat zelf projecten uitvoeren op hoog niveau voor externe opdrachtgevers. Dit doe je niet op eigen houtje. Excellentieprojecten doe je namelijk altijd samen in een team. Daardoor leer je goed samenwerken en overleggen. Ook leer je van elkaar en inspireer je elkaar met kennis en ideeën. Aanmelden voor het excellentieprogramma kan vanaf het tweede leerjaar. Let op: er is wel een selectieprocedure.


We bieden momenteel excellentieprogramma’s aan voor studenten van de opleidingen Specialist Restauratie Decoratie en Styling, Interieur en Vormgeving. Het programma is toegespitst op de studie die jij volgt. Het programma wordt samen met het bedrijfsleven vormgegeven. Naast het gewone lesrooster doe jij extra projecten voor het bedrijfsleven. Je krijgt de kans om initiatief te nemen en jouw creativiteit te tonen. Zo komen jouw ambities het beste tot hun recht.

Met het excellentieprogramma naar het buitenland

Bij een excellentieprogramma krijg je ook de mogelijkheid om naar het buitenland te gaan voor onderzoek: een inspiratiereis. Zo doe je inspiratie voor je vak op in het buitenland en leer je nieuwe mensen en culturen kennen. Erg leerzaam voor later, en ook handig voor je netwerk. Haal het meeste uit jezelf met onze talentprogramma’s.

Jij als beginnend professional

De gastdocenten en coaches van het excellentieprogramma benaderen jou als beginnend professional: zet dus je beste beentje voor. Je wordt niet alleen geïnspireerd door deze bevlogen coaches, maar ook door je medestudenten. Als je een excellentieprogramma volgt, kom je namelijk terecht tussen de meest creatieve en gemotiveerde studenten van jouw opleiding! 


Tijdens een excellentieprogramma moet je een proactieve houding hebben. Je gaat zelf projecten uitvoeren op hoog niveau voor externe opdrachtgevers. Dit doe je niet op eigen houtje. Excellentieprojecten doe je namelijk altijd samen in groepen. Daardoor leer je goed samenwerken en overleggen. Ook leer je van elkaar en inspireer je elkaar met kennis en ideeën. Let op: er is wel een selectieprocedure.


Hoe lang duurt een excellentie- programma?

Maar hoe lang ben je nu bezig met zo’n excellentieprogramma? De programma’s duren minimaal 3 semesters. Je moet dus toegewijd zijn en bereid zijn om je langer extra in te zetten. 


Als je het excellentieprogramma succesvol afrondt krijg je een getuigschrift. Dit is het Getuigschrift Excellentie. Een geweldige prestatie én een mooie toevoeging aan jouw cv.

Contact

Heb je een vraag of zoek je algemene informatie over onze excellentieprogramma’s? Neem dan contact op met het hoofd Bureau Bedrijfscontacten.