Direct naar content
Aanmelden

Bedrijfsprojecten

Projecten voor studenten

Wil jij een project laten uitvoeren? Leg het voor aan onze studenten! Tijdens hun studie voeren zij projecten uit, aangeboden door de beroepspraktijk. Een leuke uitdaging én de gelegenheid om ervaring op te doen in de beroepspraktijk. Zij leren er veel van en zetten voor jouw bedrijf het mooiste resultaat neer.


Onze studenten laten werken aan een project is een win-winsituatie voor beide partijen. Onze studenten leveren het werk en brengen een nieuw perspectief. Jij krijgt alle hulp die je nodig hebt, en de enige kosten die je hebt zijn eventuele materiaal- en reiskosten. Natuurlijk is het zo dat hier gedachtengoed achter zit. We willen studenten leren daar ook zorgvuldig mee om te gaan. Wanneer heb je te maken met auteursrecht en wanneer niet. We hebben hier een beslisboom toegevoegd om te onderzoeken hoe dit zit. 

Hoe gaat een project in zijn werk?

Wil jij een project aanbieden voor onze studenten? Leuk! Maar hoe gaat dat in zijn werk? Eerst neem je contact op met de projectcoördinator van de gewenste opleiding (zie contactgegevens onderaan). Die evalueert het project en legt het voor aan de studenten van Nimeto. Zij kunnen vervolgens kiezen of ze met dit project aan de slag willen. Afhankelijk van het project voert één student het uit, of meerdere studenten in een team.


Is er een match tussen het project en de studenten? Dan kan de uitvoering beginnen! 

Wanneer voeren studenten projecten uit?

Wanneer studenten projecten uitvoeren, hangt af van de opleiding. De projecten worden in aparte projectweken aangeboden of doorlopend als lesprogramma. Overleg met de projectcoördinator over de mogelijkheden. De studenten kiezen zelf een project uit het aanbod van de projectcoördinatoren.



Geïnteresseerd in deelname aan het projectonderwijs?

Meld je nu aan!

Contact


Wil jij graag een project laten uitvoeren door onze studenten? Neem dan contact met ons op! De gegevens van de contactpersonen van onze opleidingen vind je hieronder.


Styling, Interieur & Vormgeving (SIV) & Styling & Presentatie (SP)

Sanne Peters: speters@nimeto.nl


Signmaking & Wayfinding (SW)

Sanne Peters: speters@nimeto.nl


Allround Signmaker (SIGN)

Inez van der Werf: i.vanderwerf@nimeto.nl



Stand & Decorbouwer (SDB)

Sanne Peters: speters@nimeto.nl


Media & Communicatie 

Selke Altena: s.altena@nimeto.nl


Vastgoedadviseur & 
Projectmanager & Schilder 

Willem Sevensma: w.sevensma@nimeto.nl06-48768091


Restauratie- & Decoratieschilder 

Ivanka Massink: imassink@nimeto.nl06-10078809

Jos van den Akker: j.vandenakker@nimeto.nl06-19959932